Gratis soneterapi – utdelingen fortsetter

Jeg vil fortsette å trekke ut gavekort på behandlinger blant likere av siden min en stund fremover, så følg med ved å like på facebook

***************

Fantastisk er det ordet som beskriver hva jeg tenker når jeg arbeider med føttene til de som kommer på klinikken til meg. Jeg syns det blir mer og mer facinerende hvordan føttene våre inneholder informasjon om kroppen vår.

Føttene gir mye informasjon allerede før personen ligger på benken.

Vil du være med på en liten test?

Kikk ned på føttene dine når du står oppreist. Dersom tærne peker innover eller veldig utover kan det være muskler i hofte/bekken området som trenger å løses opp litt. Mest sannsynlig vil også muskelen som ligger nederst i ryggen, Quadratus Lumborum, også være rammet. Det kan du teste ved å løfte foten opp fra gulvet ved å bruke hoftemusklaturen :-).

Dersom du stiller deg foran speilet og kikker på skuldrene dine er du mest sannsynlig skeiv, enten venstre eller høyre skulder er høyere enn den motsatte. Det samme kan du se om du kikker på kjevene dine- mest sannsynlig er du mer hoven/fyldig på ene siden. Om så er, så skjærer du kanskje tenner mens du sover- ( det er jo ikke så enkelt å vite selv siden du sover ;-)), men om du deler sengehalmen i lag med noen, så kan det hende du har fått tilbakemelding på det ;-).

Mest sannsynlig er du da spesielt stiv i øvre nakkemusklatur.

Alle disse overnevnte plagene kan soneterapi hjelpe med pluss mye, mye mer.

Hva sier du ? Ble du fristet til å prøve muskulær soneterapi?

Kanskje du er redd for behandlingen kommer til å bli smertefull siden musklene er så ømme?

Da kan jeg berolige med at det ikke er vondt. Behandlingen skjer med raske strykebevegelser under føttene på de forskjellige muskelsoner. Dette gjøres for å øke sirkulasjonen av blodgjennomstrømningen i muskelen. Det oppleves avslappende og mer som en massasje, men likefult utrolig effektiv :-).

Jeg har trodd hele livet at stive og vonde muskler ville være veldig vonde å løse opp, men for å sitere min lærer, Cristian Slot:

” Behandlingen skal være så lett at “muskelen tenker” at: Dette var deilig, nå vil jeg vare slappe av og sove.”

Ha det strålende videre der du er 🙂

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.