Kan det være sammenheng mellom arrvev og forskjellige plager som oppstår i kroppen?

Er du en av de som har arrvev på kroppen og har fått en del plager i etterkant av operasjonen? Kan det være sammenheng mellom arrvev og plager som gradvis har kommet i kroppen din?

Det tror jeg…

Når pasienter kommer på første time til meg fyller de ut skjema og svarer på diverse spørsmål angående egen kropp. Alt fra medisinbruk, om de plages av muskel og skjelettplager etc.,  om de har gjennomgått operasjoner osv.

«Ja, jeg er operert «sier de,» men det er lenge siden så jeg vet ikke om det er relevant her?»

VELDIG RELEVANT!

Grunnen er den at siden jeg jobber på nervesystemet, på energibaner, nervereflekssoner til indre organ og muskelreflekssoner til kroppens muskler er nettopp denne opplysningen viktig for at jeg skal kunne få raskest mulig resultat i min behandling. Dette fordi det dannes arrvev etter kirugiske inngrep- altså blir huden tykkere i hudoverflaten og dermed flyter ikke blodstrømmen like effektivt gjennom det området der inngrepet har vært. Det er jo blodet som gir energi rundt i kroppen, energi følger blod.

La meg poengtere at det er ikke alle som får plager etter inngrep, men det er en mulighet, derfor ønsker jeg å vite om operasjonsarr for å ha det i bakhodet, for å si det sånn – om jeg kan se sammenheng mellom pasientens plager og hvor arrvevet er- hvilke energibaner er kuttet over under operasjonen.

Det er mange som har kommet til meg som nesten blir litt irritert når jeg spør etter arrvev, men det er før jeg har forklart hvorfor jeg spør 🙂

Kanskje det føles litt beklemt hos noen å si at de har for eksempel tatt brystforstørrelse- hva skal nå soneterapeuten vite det for?

Da er det disse energibanene som finnes på kroppens overflate og korresponderer med indre organer som er mitt fokus. Dersom du har tatt brystforstørrelse eller fjernet litt, så er disse energibanene blitt kuttet over på grunn av inngrepet.

Dette kan gi vage diffuse symptomer som:      

mer oppblåst i tarmene, fordøyelsen begynner å jobbe mindre effektivt, plages mer med hodepine etc., kald på beina, kald på nevene, mindre energi, mer trøtt og sliten. Dette kan være begynnende symptomer og plagene kan gradvis øke etter som tiden går, eller de kan være sterkere.

Det er ikke få ganger svaret har vært at plagene mine kom etter at jeg fikk barn.

« Ble barnet tatt med keisersnitt ? «

«Ja, det ble det»……ARRVEV

Plagene mine kom etter at jeg fikk fjernet overflødig hud…..ARRVEV

Plagene mine kom etter at jeg måtte fjerne den ene eggstokken….ARRVEV

Jeg syns at det hadde vært greit om pasientene hadde fått denne informasjonen hos legen før de valgte, i hvert fall, kosmetiske operasjoner- at det var mulig å få diverse plager etter inngrep. Kanskje det hadde vært noen som hadde valgt annerledes da?

Men dette blir ikke opplyst om siden dagens skolemedisin ikke tar hensyn til energibaner, og dersom du som pasient ikke får denne opplysningen- hvordan kan du da vite noe om det?

Jeg ønsker å formidle dette til flest mulig nettopp fordi jeg har så mange innom hos meg som har fått sine plager etter forskjellige inngrep. Så må det bli opp til den enkelte å bestemme hva som er best for seg.

Men det er fullt mulig å bruke soneterapi for å hjelpe pasienter med og uten arrvev 🙂 – det er bare til å jobbe litt ekstra på de plassene som korresponderer med arrvevet,  da blir behandlingen mer effektiv og resultatene kommer tidligere – og det er jo det vi ønsker begge, både jeg og den som ligger på benken hos meg :-).

Kanskje det er noen der ute som begynner å forstå grunnen til hvorfor de forskjellige plagene i kroppen gradvis har blitt mer og mer plagsomme ….i tilfelle så ønsker jeg at du skal vite at det kan være hjelp å få :-).

Og igjen vil jeg presisere at dette ikke gjelder alle, jeg vet det er mange som ikke kjenner noe etter sine inngrep og det er kjempebra :-).

Jeg ønsker deg og kroppen din en fin dag/kveld videre – med og uten arr :-),

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.