Smerter i brystet, mellomgulvet, kjeven – mellom skulderbladene- eller stiv og støl i muskulaturen?

Plages du av ømhet i brystet, smerter/ubehag i mellomgulvet, spenninger i kjeven, smerter som står mellom skulderbladene- eller stiv og støl i muskulaturen?

Dette er typiske symptomer på at leveren trengs balanseres- altså jobbe mer effektivt :-).

Når leveren ikke jobber effektivt nok kan den skape mye trøbbel i kroppen vår.  Leveren er det største organet i kroppen og jobben er, blant annet, å bryte ned avfallsstoffer i kroppen og danne hormon.

Alt blodet vårt skal gjennom leveren før det fordeles rundt i kroppen for å gi næring til kroppens organer og muskler, det er med andre ord ekstremt viktig at leveren jobber effektivt nok.

Stress har en negativ innvirkning på leveren. Det merkes veldig godt på oss når vi blir stressa- de fleste blir rimelig rød i topplokket og bjeffer ut sure og hissige svar dersom de blir stilt spørsmål.

Vi har vel alle vært der en del ganger i løpet av dagen ;-).

Ved stress økes hjerterytmen og det pumpes hurtigere blod rundt i kroppen, dette skal som beskrevet ovenfor gjennom leveren, men som sagt så reagerer den negativt på stress- altså jobber den mindre effektivt. Da blir det en opphopning av energi.

Se for deg dette bildet:

Du har vært på kino, det gikk greit å komme inn for da kom folk litt etter litt. Men når kinoen er ferdig skal alle ut gjennom de samme dørene.

Alle vil ut samtidig, men dørene blir ikke større av den grunn- det blir kø og folk står i stampe og presser i hverandre og vi har vel alle kjent på irritasjonen og at stresset økes i kroppen.- folk blir sure og hissige når det presses på i fra alle kanter 🙂

Over tid vil stresset sette seg som forskjellige ondter i kroppen- kjevespenninger, ømhet i brystet, smerter i brystet-  mange blir faktisk så redd at de tror det er noe gale med hjertet og går til legen å får det undersøkt, men hjertet er det ingenting i veien med – er beskjeden fra legen.

Ingenting er bedre enn det, men smertene som står i brystet er så vonde at det kan være vanskelig å tro at alt er ok. Da kan det være greit å i hvert fall å ha hørt om muligheten for at det kan være en helt ufarlig tilstand som har laga så mye smerter i kroppen- og at det er mulig å få gjort noe med det :-).

Jeg er soneterapeut og vet at soneterapi kan hjelpe deg, og det beste av alt …….Du merker at du er mindre stresset og mer tilstede etter noen behandlinger med soneterapi.

Kanskje vi sees?

Klem fra Synnøve

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.