Ferdig utdannet Bach terapeut :-)

Hei igjen :-).

Ferdig utdannet Bach terapeut og tilbake på klinikken- dog på ny adresse – Sverres gate 33 i sentrum.

 

En Bach terapeut bruker Bach blomstermedisin som et hjelpemiddel til å hjelpe kroppen til å jobbe mer hensiktsmessig følelsesmessig- utrolig spennende å jobbe med.

Første gang jeg prøvde blomstermedisin var under min utdannelse i fotsoneterapi, så det begynner å bli en stund siden. Jeg husker vi skulle ha eksamen og fikk dråper i vannet som skulle hjelpe oss å roe ned «eksamensnervene». Jeg husker at jeg tenkte at : «Jaja, sterk i troen så fungerer sikkert dette …»

Som du sikkert skjønner så merket jeg ikke noe nevneverdig- ble ikke imponert for å si det sånn ;-).

Det gikk noen år så var det en periode som jeg hadde mye på en gang- mange baller i luften- både på jobb og privat. Kjente på at humøret var heller på nedadgående kurve og mye tanker på alt som skulle, burde og måtte gjøres…

Fortalte om dette til en kollega som allerede var utdannet Bach terapeut- « Jeg kan blande en flaske med Bach blomstermedisin til deg så ser du om det hjelper», sa hun….

Med min tidligere erfaring hadde jeg ikke noen tro på at det skulle hjelpe meg , men tenkte- Ja, hvorfor ikke??

Eneste som skjer -er jo at dersom det virker- er det positivt for meg – uansett taper jeg ikke på det :-).

Flasken ble blandet og jeg hadde min første flaske med Bach Blomstermedisin. Frem med tungen – 4 dråper rett på tungen eller utblandet i litt vann- og svelget unna – 4 ganger daglig :-).

Jeg ble positivt overrasket!!!

Jeg merket etter noen dager at humøret var tilbake, malejobben som jeg hadde startet ble unnagjort i en fei- en trapp ble til 2 trapper, 3 soverom, 2 rekkverk, 1 kommode og 1 oppholdsrom – og humøret var fremdeles inntakt, de negative tankene som pleier å stå i kø i topplokket når det koker på alle fronter holdt seg borte…

Hmmm….dette måtte jeg lære mer om- derfor Bach utdannelse i København :-).

Det var så spennende å høre om erfaringen til Susanne Løfgren, som var min lærer. En fantastisk lærer med unik kunnskap om Bach remediene. Hun er utdannet sykepleier men har de siste 15 år arbeidet med Bach blomsterremedier.

Hun er et kunnskapsrikt menneske og var en fryd å bli kjent med- så nå gleder jeg meg til å ta i bruk et nytt verktøy på klinikken:-).

Høres snart igjen :-).

Synnøve

Bach terapeut

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.