Tao helhetsterapi er på ny adresse: Sverres gate 33 i lokalene til Bergen soneterapiklinikk.

Planer som gikk i vasken …var sikkert meningen :-).

Hei igjen :-).

Til dere som følger meg så tenkte jeg å fortelle litt om det som har skjedd, skjer og holder på å skje :-.)

Som dere vet så har jeg ikke vært på klinikken siden februar måned- dette fordi jeg ønsket å fokusere på å bli ferdig med tilleggsutdannelsene i muskulær soneterapi og Bach blomstermedisin- det er ikke enkelt å kombinere alt dette med to forskjellige jobber, så da valgte jeg å fortsette i min første jobb -og gjøre ferdig tilleggsutdannelsen mine, ( der har jeg tross alt en fast inntekt – er ikke avhengig av å ha X- antall pasienter for å få lønn :-).

Nå er jeg ferdig utdannet Muskulær soneterapeut og Bach terapeut så det er deilig :-).

Jeg hadde funnet meg et lokal i byen som jeg skulle inn i -nå i september- men så viste det seg at huseier hadde nye planer for bygget til neste år, som innebærer mye bråk med tømrer, elektrikere etc, og det er ikke det optimale når en ønsker ro og stillhet rundet behandlingene.

Da utgikk de planene- det var jo litt kjedelig, men da tenker jeg at det var en mening med det :-).

 Hva skulle jeg da gjøre???

Jeg var på et kurs i Haugesund i vår – på Sirius Naturterapeutiske skole. Det var et kurs som tok for seg problemstillinger i Atlas virvelen ( øverste og største virvelen i ryggsøylen- virvelen som bærer vekten av hodeskallen vår.

Når hodeskallen veier rundt 5- 6 kilo, på et voksent menneske, så kan feilstillinger i denne virvelen lage mye «trøbbel og smerter» i kroppen vår.)

Igjen… et kjempespennende og lærerikt kurs -og denne teknikken var tatt fra noe som heter KST eller kraniosakralterapi- dette ville jeg også lære mer om 🙂

Dere har jo sikkert skjønt at jeg er en nysgjerrig og vitebegjærlig person etter hvert 🙂 Må finne ut av ting sjøl- kan ikke bare bli fortalt …må oppleve det sjøl :-).

Jeg synes det er så spennende og lære om nye teknikker for å hjelpe kroppen, men hadde altså planer om å jobbe opp litt økonomi før jeg skulle ta denne utdannelsen.

Denne skolen begynte samme helg som jeg var i København og tok eksamen i Bach blomstermedisin….men når lokalet mitt i sentrum forsvant ut av fingrene mine ….

” Da begynner jeg på skolen i Haugesund”

…..sikkert meningen at jeg skulle gå direkte fra det ene til det andre – jeg velger å tolke det på denne måten i hvert fall :-).

Ringte til foreleser på skolen og hun tok meg inn på ekstraundervisning forge helg- blåste gjennom 4 dagers pensum på 2 dager- så det var bare å holde tungen rett i munnen og være fokusert…

Det er herlig- kjenner at trykkokeren går på høygir, men jeg liker det :-).

Jeg hadde jo lyst å holde kunnskapen ved like, på det jeg allerede har, så nå har jeg fått leiet et rom på skolen som jeg tok min utdannelse i fotsoneterapi på.

Så nå er jeg å finne i Sverres gate 33 hos Bergen soneterapiklinikk, med noen herlige kollegaer som også jobber både med soneterapi og Bach blomstermedisin, så nå får jeg muligheten til å utveksle tanker og erfaringer med andre dyktige terapeuter.

Gleder meg masse til å være her…

… og til å videreutvikle horisonten innenfor Kraniosakralterapien 🙂

Vi høres 🙂

Synnøve – den søkende soneterapeut 🙂

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.