Jeg vil ønske deg ET GODT NYTT ÅR !

Heisann 🙂
I dag noterer vi 29. desember 2017, og det er bare 2 dager igjen av dette året. Du har kanskje begynt å tenke på å gjennomføre noen endringer i det kommende året, bli sunnere, slankere, mer økonomisk, ha mindre stress i livet, ta deg mer av familie og venner, bli flinkere å oppleve ting ….Med andre ord så tenker du sikkert det samme som du tenkte på samme tid i fjor;-)

Så kanskje nyttårsløftet i år skal være å gjennomføre nyttårløftet fra i fjor, eller året før der?
Syns du jeg er litt ufin nå? Treffer jeg noen knapper som trigges? Blir du litt irritert?

Grunnen til at jeg skriver det jeg gjør er ikke for å være ufin, men jeg er realistisk. Hovedtyngden av alle som setter seg mål på Nyttårsaften klarer ikke å gjennomføre alle kravene som de stiller til seg selv -fordi vi stiller ALT FOR HØYE KRAV.
Vi skal være så utrolig flinke og går lei av DET SUNNE livet lenge før kalenderåret har klart å “bikke” 01. februar, – om vi i det hele tatt har klart å gjennomføre så lenge.
Jeg sier dette fordi jeg har vært der selv …MANGE GANGER. Men det betyr jo ikke, at ikke du skal klare det. Det finnes MANGE som klarer å gjennomføre også.
Men det er så mye kjekkere og ENKLERE å nå målene dersom vi tar det litt ned og går med litt lavere krav.

Jeg husker at en personlig trener sa til meg, at dersom du skal klare å gå ned i vekt og synes det er kjekt samtidig, så må du gi deg en FRIDAG i uken der du spiser AKKURAT det du vil.
Har du lyst på sjokolade – SPIS sjokolade!
Har du lyst på vin- DRIKK vin!
Har du lyst på en skikkelig USUNN middag- spis en usunn middag!
MEN!!!!…..du gjør det bare en gang i uken!

Det er enklere å klare å gjennomføre endringer i livet dersom vi tar det litt roligere, gi oss selv lov til å nyte det “usunne” innimellom ,- uten å gå rundt å kjenne på dårlig samvittighet og bli stressa av det.

Jeg tror på den gyldne middelvei, der vi kan unne oss litt ekstra inni mellom, så lenge vi klarer å begrense oss.
Jeg avslutter med en filmsnutt av Per Fugeli, GODT NOK og ØNSKER deg et GODT NYTT ÅR!

– Synnøve Åsheim
Terapeut ved Tao Helhetsterapi

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.