Behandlinger

Under ser du en oversikt over behandlingsmetodene jeg bruker. Klikk på linkene for å få mer informasjon.

Priser

Første gang hos meg koster 900,- kroner og varer i 75 min. Deretter vil oppfølgingstimene koste 795,- kroner og vare mellom 45-60 min.

Jeg beregner noe ekstra tid på vårt første møte. Dette er fordi du fyller ut et HELSESKJEMA med ulike spørsmål som jeg trenger å vite før jeg kan behandle deg.

Jeg har selvsagt TAUSHETSPLIKT og dine personalopplysninger oppbevares i HANO sitt journalsystem som er 100 % GDPR sikret system.

Jeg bruker også tid på å sjekke bevegligheten i nakken din, måle hoftene dine og benlengden din- dette gir meg viktig informasjon.

Jeg opplever ofte at de som kommer til meg med en smertefull nakke også har benlengdeforskjell. Ved å få rettet opp i hoftene så vil kroppen  få det bedre, da det er hoftene om bærer hele kroppen.

En skjevhet eller rotasjon i hoftene kan gi smerter ikke bare i hoftene men også i andre plasser i kroppen. Det samme gjelder dersom du har feilstillinger i kraniets knokler. Feilstillinger i kraniets knokler påvirker nakken da hodet fester ned til 1.nakkevirvel. Feilstilinger i leddet mellom occiput (bakhodet) og ATLAS (1.nakkevirvel) kan gi smerter, ikke bare i nakken, men i helt andre plasser i kroppen.

Jeg ønsker deg velkommen til Tao Helhetsterapi