fbpx

Smerter i nakke, rygg og hofter?

Muskel og skjelettplager?

Tao Helhetsterapi behandler MUSKEL OG SKJELETTPLAGER i Bergen og Skånevik ved bruk av fotsoneterapi, muskulær soneterapi, kraniosakralterapi og øreakupunktur.

De fleste som oppsøker meg på klinikken kommer med ulike former for muskel og skjelettplager.

Mange forteller at de har forsøkt en mengde ulike behandlinger uten av det har hatt så stor bedring. Dette er ofte mennesker som har gått med smerter i kroppen over lang tid, eller opplever diffuse plager som en ikke får forklaring på.
Mange har fått beskjed om at alle prøvene deres er fine, og at det dermed finnes få eller ingen behandlingstilbud for de.

Å gå rundt med smerter medfører redusert energi, dårlig søvnkvalitet og livsglede, samt at stress rammer kroppen hardere.

Alle behandlingsformene mine er under samlebetegnelsen ALTERNATIV MEDISIN. De er også medisinfrie behandlingstilbud til deg som ønsker å prøve denne type behandling for å se om hverdagen din kan bli bedre.

Helhetsterapi brukes om behandlingsformer der terapeuten tenker at kroppen vår påvirkes av mer enn bare fysiske belastninger.
Vi er også følelser og følelser påvirker den fysiske kroppen mer enn mange er klar over.

I dag hører vi ofte snakk om NERVUS VAGUS, og om hvor viktig det er at denne fungerer mest mulig optimalt. Min erfaring er at denne nerven ofte ligger i klemme. Svært ofte ligger løsningen for en bedre og mindre smertefull kropp i å frigjøre mest mulig for denne nerven. Vagusnerven er den lengste og mest komplekse nerven i hele kroppen.
Den har også innflytelse på vår mentale helse. Derfor kan optimalisering av vagusnervens funksjon forbedre vår helse og styrke vårt forsvar mot stress.

Les mer om Vagus nerven her:
https://taohelhetsterapi.no/2019/05/21/vagus-nerven-10-kranienerve-nervus-vagus-hvorfor-er-den-sa-vi

For meg er det viktig at du som pasient hos meg blir ivaretatt på en god måte og at jeg kan faget mitt. Det var derfor jeg valgte skoler med høy kompetanse og som også var NNH godkjente. Gjennom NNH (Norske Naturteraeuters Hovedorganisasjon ) er du som pasient automatisk forsikret når du er på behandling hos meg.

Ved å tenke helhetlig når en behandler finnes det ofte løsninger og svar på en mengde problemstillinger. Kanskje også på din?

Usikker om en behandling hos Tao Helhetsterapi er rett for deg?

Sett deg opp på GRATIS og uforpliktende 10 minutters INTRO samtale med meg. Spør meg om det du måtte lure på og jeg skal svare deg så godt jeg kan.

Gleder meg til å prate med deg!
Link til timebestilling: http://helhetlighelsebergen.bestille.no/oncust2#!

Muskulær soneterapi og Kraniosakralterapi er milde behandlingsmetoder som passer like godt for voksne som for barn.