fbpx

Hei Synnøve. Jeg har vært noen ganger på benken hos deg nå, og jeg kan ikke få uttalt nok hvor godt jeg har av det. Jeg kjenner at jeg blir godt ivaretatt fra det øyeblikket jeg setter foten inn på klinikken hos deg. Når jeg får behandling slapper jeg så utrolig av og det er så deilig å la tankene flyte avgårde, mens jeg hører musikken du har satt på og kjenner at det jobbes med saker og greier inne i kroppen.

Jeg hadde aldri trodd at det skulle skje så mye rart mens jeg lå der, hehe. Som når jeg plutselig får rykninger i øyelokkene eller en arm og en fot. Og hele opplevelsen er virkelig en sann behagelig reise i kropp og sjel. Sist gang jeg var hos deg hadde jeg vært mye sliten og ukonsentrert. Jeg føler meg virkelig bedre etter sist, og på topp av arbeidsoppgavene. Konsentrasjonen har virkelig økt siden sist. 🙂 I dag skal jeg til deg igjen, og jeg gleder meg virkelig. Det gjør Jonas også. Det blir første gang han prøver slik behandling.

Tenkte at du kan dele dette på hjemmesiden din hvis du vil. Jeg anbefaler deg virkelig til alle. Du er flink og god å komme til.

Takk Synnøve.

Har du vært på benken hos meg og vil dele din erfaring eller noen ord?

Jeg setter stor pris på tilbakemeldinger. Når du sender her er det KUN meg som kan lese mailen, og hvis jeg vil bruke den på siden her, så vil jeg kontakte deg og be om lov. Ønsker deg en fin dag videre!