Stive muskler i rygg og nakke?

 Videreutvikling er fantastisk:-).

Nå har jeg vært på muskulær soneterapi på tredje dag – og for et fantastisk instrument kroppen vår er 🙂

Kurset startet på torsdag og det er fullspekket med informasjon om kroppen og musklene sin innvirkning på den. Kursleder er Christian Slot, en fantastisk danske, med en utrolig kunnskap, som han villig deler med oss.

Blant kursdeltakerne er tidligere lærer og medstudenter fra soneterapiutdannelsen så dere kan forestille dere hvor gøy vi har det:-).

Vi lærer om hvordan vi kan dele kroppen inn i forskjellige «etasjer», der en lærer å se og kjenne (vi jobber jo med hendene :-)), sammenheng mellom hvordan de forskjellige muskler påvirker hverandre og hvordan vi med små, men effektive teknikker, låser opp spenninger- utrolig facinerende:-).

I likhet med all økt forståelse er det ved å kjenne på egen kroppat jeg blir så imponert over denne behandlingsformen. At det er mulig å oppnå så store resultater over så kort tid!

Når du ser at kolleger, som dagen før, hadde problemer med å sette seg opp fra liggende til sittende stilling på behandlingsbenken, fordi de hadde gått med ryggsmerter over tid, setter seg rett opp uten problemer- og at ansiktet av vedkommende ser like overrasket ut- ja, da er det grunn til å bli facinert.

I morgen er det atter ny dag på skolebenken- jeg gleder meg, kjenner nesten sommerfugler i magen:-).

Jeg ser frem til å bruke denne nye behandlingsteknikken på klinikken, og jeg er overbevist om at jeg har mulighet til å bedre hverdagen til mange som sliter med rygg og nakkeproblemer:-).

Hvorfor skriver jeg dette?

  1. Jeg ønsker å fortelle flest mulig om at det kan være andre muligheter som kan hjelpe mot rygg og nakkesmerter enn skolemedisin .-).
  2. Jeg ønsker å gi bort en gratis soneterapi behandlingstime på mandag, førtstkommende, 30. september.

Ved å gjøre meg en tjeneste ved å dele dette innlegget videre så er du med i trekningen av gratis soneterapi behandlingstime hos meg.

 Det er nesten stygt å si det høyt men jeg håper nesten at vedkommende som får timen har stive muskler så jeg får prøvd ut denne unike behandlingsformen:-).

Ønsker dere alle en flott kveld videre.

Synnøve Åsheim

Soneterapeut Mnnh

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.