Tao Helhetsterapi logo
Øreakupunktur

Øreakupunktur

Bestill time

Hva er øreakupunktur?

Akkurat som ved fotsoneterapi er øreakupunktur et uttrykk for makrokosmos som avbilder seg i et mikrokosmos – altså et mikrosystem av kroppen vår. Selve øret kan nemlig se ut som et menneske i fosterstilling. Øreakupunktur kan sees på som en form for soneterapi da prinsippet baserer seg på reflekspunkter som korresponderer med indre organer.

Øreakupunktur

På samme måte som ved fotsoneterapi vil en øm sone uttrykke en patologisk tilstand, og ved behandling av dette punkt vil det korresponderende organ påvirkes. Man kan påvirke punkter i øret både med nåler, massasje, elektrisk stimulasjon, frø, permanåler og/eller laser. Ved å oppdage trykkømme punkter i øret ved palpering kan man bruke dette som informasjon om kroppens helsetilstand. De samme punkter vil også gi grunnlag for behandling.

Øreakupunktur lar seg utmerket kombinere med andre behandlingsformer som massasje, fotsoneterapi, homøopati, biopati m.m Øreakupunktur er også en verdifull metode i behandlingen av mange mer somatiske lidelser. Den er ofte svært effektiv når det gjelder smertetilstander etter skader. Dette gjelder også smerter etter operasjoner.

Både i Frankrike, Kina, Tyskland og Russland er det utført betydelige mengder forskningsstudier som bekrefter effekten av denne anvendelige behandlingsmetoden.

Pris

En ren øreakupunkturbehandling koster kr 350,- og varer ca 20 minutter.
Jeg beregner noe ekstra tid på vårt første møte da jeg ønsker å bli kjent med deg og din situasjon slik at jeg kan velge best mulig strategi for vårt felles mål – ditt velvære.

Velkommen til meg.