Tao Helhetsterapi logo
Soneterapi / Kraniosakralterapi for barn

Soneterapi / Kraniosakralterapi for barn

Bestill time

Både soneterapi og kraniosakralterapi kan være gode og effektive behandlingsmetoder for barn. Barn responderer svært raskt og er generelt åpen og mottagelig. De har ikke så mange blokkeringer i energisystemet som oss.

På samme måte som voksne, ligger også barnet på benken mot mykt og behagelig underlag. Jeg oppnår raskt tillit hos barn ved å stryke på bena og snakke med dem. Når barnet er komfortabelt og trygg begynner jeg arbeidet med sonebehandlingen og legger lett press på punkter under føttene. De aller fleste barn virker å nyte behandlingen og blir veldig avslappet og fornøyde.

Dersom jeg jobber med teknikker fra kraniosakralterapien vil mange av teknikkene foregå på barnets hode, ryggsøyle, bekken og hofter, men jeg vil alltid – også i denne måten å behandle på – starte med å ta på barnets føtter og kropp, så barnet blir kjent med meg og føler seg trygt.

Det er veldig lett berøring jeg bruker når jeg jobber med kraniosakralterapi. Siden et barns kraniet består for det meste av brusk, så skal et barns kraniet behandles annerledes enn et voksent kranium, og det kreves ekstrautdannelse for å behandle barn under 7 år.

Voksenteknikker kan brukes på barn over 7 år.

(Jeg har utdannelse i både voksenteknikker og barneteknikker)

Hvilke symptomer kan komme dersom
nakken har fått seg et fødselstraume?

Les mer om barn og fødsel