Tao Helhetsterapi logo
Soneterapi

Soneterapi

Bestill time

Hva er fotsoneterapi og hvordan arbeider en soneterapeut?

En soneterapeut arbeider på føttene dine med ulike former for trykk og massasje på forskjellige punkter på føttene og leggene dine.

Dette fordi soneterapeuter jobber ut fra en forståelse om at i føttene våre finnes det ulike soner eller punkter som korresponderer til andre områder i kroppen.

Ut fra en soneterapeuts forståelse av føttene finnes det punkter som har en sammenheng med hele sentralnervesystemet. Både organer, ryggsøyle, muskler og meridiansystem kan settes ned på føttene våre som et mikrosystem

Fotsoneterapi

Hva kan du forvente på behandling hos meg?

Ved første gangs konsultasjon må du fylle ut en anamnese hvor du forteller meg hva som er problemet ditt. Om du bruker medisiner og andre spørsmål relatert til helsen din.

Deretter sjekket jeg bevegeligheten i nakken og hoftene dine for å se om hoftene er symmetriske eller om de er rotert og om du har benlengdeforskjell.

Dette gjør jeg for å danne meg et bilde av hvordan kroppen din har det.

Et nakkeproblem kan også komme fra et hofteproblem.  Går du med benlengdeforskjell eller en rotasjon i hoftene vil rotasjonen lage problemer både oppover til nakke og nedover i føttene dine.

Når dette er sjekket ligger du på benken og slapper av mens jeg arbeider med føttene dine.

Du ligger på behandlingsbenken med alle klær på, foruten på føtter og legger, da jeg skal kunne arbeide på de.

Jeg bruker en krem eller olje som smøres på føtter og legger. Da kjenner jeg bedre hvordan sonene føles og det er mer behagelig for deg. Jeg bruker ulike trykk og massasje teknikker på føttene dine

Under behandlingen kan du oppleve prikking, kulde, varme eller du kan få små rykk i kroppen som kommer og går under behandlingen.

Dette er helt normalt og er bare tegn fra kroppen om at den mottar behandling.

Første gang du er hos meg setter jeg av 75 minutter. Rundt 15 minutter med anamnese og prat og 50-60 minutter med behandling.

Velkommen til behandling.

Pris

En behandlingstime  koster 800,- kroner og varer 45 – 60 minutter.
Første behandlingstime beregner jeg noe ekstra tid, 75 min (anamnese og testing av bevegelse i nakke og sjekk av hofter).

Førstegangskonsultasjon koster 900,- kroner.

Velkommen til meg.