Gratis soneterapiutdelingen fortsetter og kunne du ønske å jobbe fra dette lokalet et par dager i uken til en rimelig pris?

 

 

 

 

Hei igjen:-) Jeg fortsetter å trekke ut vinnere av gratis behandlingstime til de av dere som trykker liker på facebooksiden min, så om du ønsker mulighet til gratis soneterapibehandling hos meg så vet du hva du må gjøre for meg ;-).

Som de fleste av dere har fått med seg så har jeg startet opp fotsoneklinikk på Danmarksplass. Her stortrives jeg og har det helt supert. Jeg har nettopp tatt videreutviklingskurs i Muskulær soneterapi, et fantastisk verktøy til å supplere med, i tillegg til den utdannelsen jeg har i bunn, som er fotsoneterapi og øreakupunktur.

Jeg syns det er utrolig spennende med videreutvikling og siden jeg nesten «så lyset» på muskulær sone kurset, så ble jeg gira på å lære mer om mye :-).

Det er ganske rart det der- at til mer du lærer om noe, dess mer blir du oppmerksom på hvor utrolig mye mer det er å lære….Og det er det som er så utrolig spennende med denne jobben. En blir aldri ferdig utlært, alltid er det noe nytt å lære.

Vi endrer jo oss som mennesker hver og en hver dag. Det merkes kanskje ikke i det daglige livet men om du ser bakover, et år, to år, 10 år så tror jeg at du ser mange endringer som har skjedd i livet ditt. Kanskje har du blitt mor eller far for første gang, og da er du blitt kjent med en mengde nye følelser, som du ikke hadde noen mulighet for å sette deg inn i, eller forstå, før du faktisk ble foreldre selv. Kan hende sitter du inne med en annen helt motsatt erfaring- følelsen av å ha mistet noen som stod deg nær, det være seg mor,far,barn ,forhold som går i oppløsning osv.

Det kan ha vært små endringer men dog like viktige. Poenget mitt her er å konstatere det faktum at vi endrer oss hele tiden hver dag hele livet, og det er når du tar deg tid til å la deg facinere over dette faktum, at livet blir en utrolig spennende læringsprosess :-).

Det er alltid en lærdom i alt, i perioder når livet kan føles ganske tøft kan det være vanskelig å se men i ettertid når ting har falt litt på plass igjen, så sitter en inne med ny kunnskap og erfaring. Kanskje var det en god kunnskap, kanskje en mindre god- uansett så er en blitt en erfaring rikere, og det er jo bra tenker jeg :-).

Jeg er utrolig ydmyk over at jeg får ta del i mine klienters historie. Hva som har skjedd i livene deres og hvordan de har kommet dit de har kommet- det er spennende og jeg lærer hver dag noe nytt. Hvordan og hvorfor er jeg den jeg er med mine tanker og følelser, og hvorfor er du blitt den du er blitt med dine tanker og følelser?

DET ER DETTE SOM JEG SYNES ER SPENNENDE 🙂

Sitter du å lurer på hva poenget er med dette innlegget- kanskje du syns jeg har glemt og «skrevet» meg helt bort fra overskriften : MULIGHET TIL Å LEIE BILLIG BEHANDLINGSLOKAL?

Nope, det har jeg ikke :-).

Jeg er altså en veldig nysgjerrig sjel som har en umettelig trang på kunnskap, det er så mye mer jeg ønsker å lære..Så her kommer poenget: Dersom du er en terapeut av et eller annet slag, det være seg muskelterapeut, samtaleterapeut, negledesigner, massør etc og er på utkikk etter en plass å være, så kan du få leie mitt lokal et par dager i uken eller på timebasis til en rimelig pris.

Kanskje du holder på å utdanne deg og trenger å få elevbehandlinger unnagjort men mangler lokal, da kan du sende meg en melding på Tao sin facebookside eller hjemmeside eller meld meg på telefon 95 87 61 55.

Du låner min benk, du har tilgang til privat toalett og mulighet for dusj.

Jeg kan opplyse om at det finnes to treningsstudio i umiddelbar nærhet, et sykehjem, masse offentlige kontor- altså, mitt poeng, mange forskjellig klienter å jobbe mot:-).

Jeg husker når jeg selv skulle ha mine 50 dokumenterte behandlinger og ikke hadde mulighet til å ha de hjemme, hvordan jeg stresset med hvordan jeg skulle klare å finne lokal. Heldigvis for min del fikk jeg låne lokal hos Fotterapeutene på Laksevåg til rimelig penge- jeg var superglad og takknemlig :-).

Så da tenkte jeg at kanskje det er noen som blir like glad som jeg ble, og som ønsker å leie hos meg 🙂

Ha en fantastisk dag/kveld videre der hvor du er:-). Snakkes plutselig igjen :-).

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.