Mye å gjøre for tiden og ingenting er bedre enn det :-)

Hei igjen

Nå er det lenge siden jeg har skrevet noe på bloggen. Grunnen til det er den kjente tidsklemma som sikkert alle er rimelig godt kjent med 🙂

Det har vært mye å henge fingrene i, både på jobb og privat, så da har jeg måttet prioritere litt annerledes enn periode :-).

Som mange av dere har fått med dere, så har jeg hatt en Lets Deal kampanje gående.

Som tidligere fortalt så er dette en utrolig flott måte å markedsføre seg på.

Jeg har hatt fulle dager på klinikken- og har ventelister- så jeg må si at målet med kampanjen er blitt akkurat som jeg hadde håpet på.

Jeg har også tidligere fortalt at jeg har tatt videreutdannelse i Muskulær soneterapi. Men så er det sånn at når en lærer noe nytt, så er det alltid noe, som en ikke klarer å fange opp første gang – i hvert fall er det sånn for meg :-).

Eller når en har lært noe nytt, så dukker det opp nye spørsmål, gjennom erfaringene som tilegnes gjennom ny læring.

Det blir som å lese en bok flere ganger- du oppdager nye små ting eller oppdagelser for hver gang boken leses- så da muligheten til å gå muskulær soneterapi en gang til var tilstede var jeg ikke vanskelig å be :-).

Så i dag er jeg ferdig med dag 3 og gleder meg til dag 4. Det er litt rart det der når en tar samme kurs med nye spennende mennesker. Da lærer vi hele tiden noe nytt fordi det kommer nye spørsmål og nye svar.

Jeg har blitt kjent med mange herlige nye mennesker som kommer til å bli mine nye soneterapi kolleger- noen bor i området rundt Bergen mens andre kommer utenbys fra.

Jeg tenkte å komme med innspill på hvordan soneterapi kan hjelpe deg med en rekke forskjellige plager- alt fra bekkenløsning, hofteproblemer, nakkeproblemer og skulderlidelser for å nevne noe- visste du forresten at muskulær soneterapi er blant de mest effektive måter å låse opp vond og låst muskulatur?

Og det beste av alt – det er smertefritt!!!!!!!!!!!! 🙂

Dersom du har lyst til å følge med på det jeg skriver om, så kan du gå inn på min facebookside- Tao soneterapi-  og like den – da vil du automatisk få med deg oppdateringer- både når det gjelder forskjellige tilbud – og informasjon-  om hvordan soneterapi kan hjelpe deg med forskjellige plager.

Jeg ønsker deg en fantastisk helg videre og nyt solen :-).

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.