Har du rygg og skulderproblemer?

Vondt i korsryggen, smerter mellom skulderblad, tungt å puste, smerter i skuldre, dovning i armer/fingrer, trykk i brystet, følelse av å ha en klo i mellomgulvet, oppblåst i magen, smerter i magen, smerter i tarmene, lite energi, vanskelig å holde fokus, føler seg stresset osv…

Alt dette kan være symptomer som kommer fra et problem i ryggen din. Mange som oppsøker meg på grunn av ryggproblem bruker ofte disse ordene når de skal beskrive problemet sitt.

De fleste ryggproblemer oppstår på grunn av lite hensiktsmessige arbeidsforhold. Har man en jobb der en utfører mange gjentagende og ensidige bevegelser er man mer disponibel for å utvikle ryggproblem enn andre. Dersom du har et arbeid der du står i stillinger der du bøyer og vrir kroppen din for å komme til for å utføre arbeidet ditt, har tunge løft osv er du også mer disponert for ryggproblem enn andre.

Mange av de som kommer på klinikken pga ryggproblemer har benlengdeforskjell. Den ene foten er lengre enn den andre. Mange er ikke klar over dette selv,-  for det er aldri blitt sjekket. I disse tilfellene må det først rettes opp i benlengdeforskjellen, ellers vil jo aldri ryggplagene bli bedre.

Har du et arbeid der du utsettes for mye trekk og kulde påvirkes musklene dine negativt av det også.

Visste du at Muskulær soneterapi og Kraniosakralterapi kan brukes for å hjelpe med ulike rygg og skulderproblemer?

Som en Muskulær sonterapeut vil jeg se på bena dine og kjenne på de ulike muskelsonene som finnes på og under føttene våre.

Dersom du har problemer i ryggen din så vil det finnes kuler, ømheter og smerter i området fra puten under tærne dine til området der som hælen din begynner. På fotens fremside vil det finnes soner fra bak tærne dine og helt ned til der som skinnbenet ditt begynner.

Ofte får jeg høre at folk syns det er rart at etter en behandling der en «bare tar og masserer på beina», kan få en skikkelig gangsperr i kroppen ,-samme kveld – eller dagen etter.

«Skulle tro at jeg hadde vært på en skikkelig treningsøkt», sier mange.

Høres det rart ut? Tro meg! Det samme syntes jeg ,- og jeg trodde det heller ikke før jeg fikk det bevist ved å teste det ut selv.

Ønsker du å prøve en behandling på dine ryggplager så kan du enkelt bestille en time HER!

Har du lyst til å vite mer? Les HER!

Vil du se en video av meg der jeg prøver å forklare hvordan jeg jobber så kan du TRYKKE HER!

VELKOMMEN til meg- jeg skal gjøre mitt beste for å hjelpe deg med dine problemstillinger😊

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.