Smerter i albuen, lynende smerter som kommer når en løfter

Smerter i albuen om dagen, murring om nettene. Knokkelen på albuens ytterside er øm ved berøring. Smertene er store selv om vi forsøker å løfte de minste ting. Smerten beskrives ofte som lyn som kommer skytende i armen.

Det kan også  kjennes ut som diffuse smerter og prikking fra skulder til hånd. Årsaken er ofte gjentagende ensformige belastninger i form av kontorarbeid der en sitter foran pc og jobber med pc-musen, mye bilkjøring og strikking, sying, pakking osv.

Over tid kan gjentagende ensformige belastninger gi økt spenning i muskulaturen, muskelhinnene og nerve vevet som kan være årsaken til problemet.

Når jeg arbeider med punkter på ulike plasser på føttene blir mine pasienter ofte overrasket. I hverfall de som ikke har vært hos meg før.

“Det er i albuen og armen jeg kjenner smerter, ikke på foten. Men…når du trykker der på foten så kjenner jeg varme i albuen. Hva gjør du egentlig nå?”

-Jeg syns det er så spennende å jobbe på denne måten. Tenk at HELE KROPPEN kan påvirkes gjennom reflekssoner som finnes på føttene. Ønsker du behandling hos meg er du VELKOMMEN INN.

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.